Workshop 1: Promovimi i teknologjisë ftohëse duke përdorur burimin e energjisë diellore

Ditën e enjte, datë 6 shkurt 2014, në sallën e Hotel Aragostës u zhvillua konferenca për shtyp për promovimin e projektit Adriacold – Përhapja e Teknologjive Ftohëse dhe Freskuese duke përdorur si Burim Energjinë Diellore në rajonin e Adriatikut. Konferenca vijoi pas workshopit me temë “Promovimi i teknologjisë ftohëse duke përdorur burimin e energjisë diellore”. 

Continue Reading…