Workshop mbi Buxhetimin me Pjesëmarrje

Në kuadër të projektit “Gjithëpërfshirje dhe mundësi të barabarta në vendimarrje përmes E-pjesëmarrjes për një mirëqeverisje në Bashkinë Kavajë”, ditën e enjte, 25 Shkurt 2016, në ambientet e Restorant Poçeria e Vjetër në Kavaje, u  organizua workshop-i me temë “Buxhetimi me Pjesëmarrje”. Në përbërje të pjesëmarrësve ishin staf i administratës së bashkisë, përfaqësues nga njësitë 

Continue Reading…

Lançohet faqja zyrtare e Bashkisë Kavajë

Bashkia Kavajë ka tashmë web-in zyrtar www.bashkiakavaje.gov.al. Ky web është  një mundësi për qeverisje më të mirë duke rritur transparencën dhe efikasitetin e ofrimit të shërbimeve për qytetarin dhe bizneset.  Teknologjia e Informacionit e ndihmon administratën vendore të përmirësojë ofrimin e shërbimeve për qytetarët, për biznesin por dhe në proçeset e funksionimit brenda vetë administratës. Transparenca për 

Continue Reading…

Prezantohet Projekti i Bashkëqeverisjes në Bashkinë Kavajë

Ditën e mërkurë, 14 Tetor, në ambientet e Restorant “Poçeria e vjetër” u prezantua projekti i “Bashkëqeverisjes në Bashkinë Kavajë”. Ky projekt financohet nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërise Civile – AMSHC dhe zbatohet nga Qendra për Bashkëpunim dhe Zhvillim Rajonal. Në këtë event ishin të pranishëm stafi i Bashkisë Kavajë si dhe përfaqësues nga 

Continue Reading…