Tel: +355692152557
Email: info@rcdcalbania.org

Festivali Zadrimor

Festivali Zadrimor ne Token e Fishtes shenoi nje nga aktivitet kulmore te Projektit dhe e permbushi me se mire nje nga objektivat specifik te tij, ate te evidentimit dhe promovimit te vlerave me te spikatura te trashegimise kulturore te zones se Zadrimes. Aktiviteti qe u shnderrua ne nje feste...
Turizmi eshte nje sektor i rendesishem i zhvillimit ekonomik te vendit. Rajoni i Zadrimes ka nje potencial te konsiderueshem ne kete fushe. Nje nga komponentet e rendesishem te turizmit per kete rajon eshte dhe tradita e hershme e artizanatit e cila vazhdon te jete burim te ardhurash per shume...
Ne trajnimin e “Menaxhimit te Mikpritjes” moren pjese punonjes te hoteleve, Bed and Breakfast, Guest houses te zones se Zadrimes si dhe te rinj qe duan te punesohen ne sektorin e Turizmit. Trajnimet u zhvilluan ne periudhen 15 Shtator - 30 Shtator 2014, te organizuara ne tre grupe me nga...
Ditën e enjte, datë 04 Shtator 2014 në Qendrën e fshatit Blinisht u organizua takimi i prezantimit të Projektit  “Festivali Zadrimor në Tokën e Fishtës”. Në këtë takim morën pjesë partnerët e projektit, përfaqësues të Programit të Zhvillimit Rajonal - Shqipëria Veriore, përfaqësues të Këshillit të Qarkut Lezhë dhe Shkodër,...