Home Tags COMPLETED PROJECTS

Tag: COMPLETED PROJECTS

TRAJNIM MBI PERDORIMIN E MODULEVE ELEKTRONIKE

Trajnimi i punonjësve të Bashkisë Kavajë për funksionimin e paketës së Administrimit të Taksave si dhe trajnimi i stafit të katër njësive administrative për përdorimin e  paketës  së Kerkesë Ankesave u zhvillua në tre...

Ndërgjegjësimi i komunitetit mbi qeverisjen e hapur dhe platformat e komunikimit publik-privat

0
Qendra për Bashkëpunim dhe Zhvillim Rrajonal (RCDC), në kuadër të Projektit “Praktikimi i qeverisjes së hapur në Bashkinë Kavajë”, financuar nga AMSHC, organizoi   më datë 4 Gusht 2016 në ambjentet e Hotel AS, Golem,...

WORKSHOP MBI KRASITJEN E HARDHISË NË FAZËN E GJELBËRT

0
Workshopi me temë “Krasitja e hardhisë në fazën e gjelbërt” u organizua në ambjentet e Kooperativës Sapa Zadrima në Krajen, në bashkëpunim me personelin e kooperativës dhe me pjesëmarrjen e fermerëve të vegjël të zonës...

TAKIM ME FERMERË TË ZONËS MBI LEGJISLACIONIN SHQIPTAR TË KOOPERATIVAVE BUJQËSORE

0
Shoqëritë e bashkëpunimit bujqësor krijohen dhe ushtrojnë veprimtarinë e tyre në përputhje me përcaktimet e ligjit nr. 38/2012 "Për Shoqëritë e bashkëpunimit bujqësor" dhe janë subjekt i lehtësive fiskale dhe skemave mbështetëse, sipas legjislacionit ne fuqi. Kjo...

TRAJNIM TEORIK NË AMBIENTET E SHKOLLËS AGRARE

0
Project supported with funds from Otto per Mille of the Waldensian Church of Italy

TRAJNIM PRAKTIK “ON THE JOB” NË AMBIENTET E KANTINËS SË KOOPERATIVËS

0
Nën konsulencën e enologut Bledar Laçi në ambientet e kooperativës u zhvillua trajnimi praktik mbi Ajrosjen e veres per largimin e aromave negative te krijuara nga dekantimet si dhe Trajtimi i verës me kiarifikant...

Workshop mbi Buxhetimin me Pjesëmarrje

Në kuadër të projektit “Gjithëpërfshirje dhe mundësi të barabarta në vendimarrje përmes E-pjesëmarrjes për një mirëqeverisje në Bashkinë Kavajë”, ditën e enjte, 25 Shkurt 2016, në ambientet e Restorant Poçeria e Vjetër në Kavaje,...

Lançohet faqja zyrtare e Bashkisë Kavajë

Bashkia Kavajë ka tashmë web-in zyrtar www.bashkiakavaje.gov.al. Ky web është  një mundësi për qeverisje më të mirë duke rritur transparencën dhe efikasitetin e ofrimit të shërbimeve për qytetarin dhe bizneset.  Teknologjia e Informacionit e ndihmon administratën...

Trajnim: Përdorimi i programit One Stop Shop, përditësimi i web

Ne daten 26 Janar 2016 ne ambientet e salles se konferencave te Hotel As, Golem, u zhvillua trajnimi i stafit te Bashkise Kavaje mbi perdorimin e sistemit te One Stop Shop i instaluar ne kuader...

Prezantohet Projekti i Bashkëqeverisjes në Bashkinë Kavajë

Ditën e mërkurë, 14 Tetor, në ambientet e Restorant "Poçeria e vjetër" u prezantua projekti i "Bashkëqeverisjes në Bashkinë Kavajë". Ky projekt financohet nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërise Civile - AMSHC dhe zbatohet...