Home Tags COMPLETED PROJECTS

Tag: COMPLETED PROJECTS

TRYEZE E RRUMBULLAKET NE KUADER TE PROJEKTIT MED

0
"Turizmi i qëndrueshëm dhe i përgjegjshëm për Rajonin e Matit mund të jetë një ndër burimet e punësimit dhe të të ardhurave." Kjo ishte tema kryesore e Tryezës së Rrumbullakët që Qendra për Bashkëpunim dhe...

Festivali Zadrimor

Festivali Zadrimor ne Token e Fishtes shenoi nje nga aktivitet kulmore te Projektit dhe e permbushi me se mire nje nga objektivat specifik te tij, ate te evidentimit dhe promovimit te vlerave me te...

Trajnimi: “Marketingu i produkteve te artizanatit”

Turizmi eshte nje sektor i rendesishem i zhvillimit ekonomik te vendit. Rajoni i Zadrimes ka nje potencial te konsiderueshem ne kete fushe. Nje nga komponentet e rendesishem te turizmit per kete rajon eshte dhe...