Ne daten 26 Janar 2016 ne ambientet e salles se konferencave te Hotel As, Golem, u zhvillua trajnimi i stafit te Bashkise Kavaje mbi perdorimin e sistemit te One Stop Shop i instaluar ne kuader te projektit te Bashkeqeverisjes ne Bashkine Kavaje.

Ne kete seance trajnimi u trajtuan aspektet teorike te programit si dhe u diskutuan sugjerimet e pjesemarresve per elemente shtese.

Trajnimi i stafit do te vijoje ne ditet ne vazhdim ne vendin e punes me shembuj praktik te perdorimit te programit dhe perditesimit te te dhenave ne faqen zyrtare te Bashkise Kavaje, e cila do te lançohet se shpejti.